Bra att veta inför ert besök

För kontantuttag finns områdets Bankkontor, där accepteras de flesta konto- och kreditkort. Det går även att betala med kort i Handelsboden samt på Restaurangen. I övriga kassor (OBS även entrékassorna) finns det endast möjlighet till kontant betalning.

Parkeringsytorna ligger utanför området, i mån av plats har vi även särskilda platser för husvagnar och motorcyklar. All parkering är gratis!

Parkering för rörelsehindrade finns inne på området, prata med parkeringsvakterna så släpper de in er. De dagar då vi har som högst besökstryck är dessa platser mycket eftertraktade och vi kan då tvingas att begränsa tillgängligheten så att endast fordon vars förare innehar parkeringstillstånd garanteras plats. Det går däremot alltid bra att köra fram till entrén för att släppa av passagerare som har svårt för att gå.

Hundar är välkomna in på området men inte in i byggnaderna. Lämna inte hunden i bilen! Även med öppna rutor så blir det snabbt olidligt varmt för en hund!

Toaletter finns vid entrén nedanför Kyrkan samt i bottenplan på Restaurangen. Det finns även ett skötrum samt toaletter som är anpassade för rörelsehindrade.