Bra att veta

På de flesta köpställen på området finns möjlighet att betala med swish och till viss del även med kort, men det är klokt att ta med kontanter. Vi kan inte ansvara för våra utställares betalningsmöjligheter.

Parkeringsytorna ligger utanför området, i mån av plats har vi även särskilda platser för husvagnar och motorcyklar. All parkering är gratis!

Parkering för rörelsehindrade finns inne på området, prata med parkeringsvakterna så släpper de in er. De dagar då vi har som högst besökstryck är dessa platser mycket eftertraktade och vi kan då tvingas att begränsa tillgängligheten så att endast fordon vars förare innehar parkeringstillstånd garanteras plats. Det går däremot alltid bra att köra fram till entrén för att släppa av passagerare som har svårt för att gå.

Hundar är välkomna in på området men inte in i byggnaderna. Lämna inte hunden i bilen! Även med öppna rutor så blir det snabbt olidligt varmt för en hund!

Toaletter finns vid entrén nedanför Kyrkan samt i bottenplan på Restaurangen. Det finns även ett skötrum samt toaletter som är anpassade för rörelsehindrade.